Ingyenes rendezvényünkön:

  • Európai Diáksportnap keretében 120 perces mozgásmaratont szervezünk fantasztikus edzőkkel
  • Neves focistákkal közreműködésével tartunk foglalkozásokat
  • Vendégünk Varga-Nagy Veronika dietetikus, akitől előadás előadás és konzultáció keretében hallunk a gyermekkori elhízás veszélyeiről, és annak megelőzéséről.

Várjuk sok szeretettel a mozogni vágyó iskolásokat, a szülőket, családtagjaikat, hogy egy vidám délutánt töltsünk együtt!

  • Mindeközben a dunakeszi Vivamed Egészségtár kihelyezett standján - masszírozó készülékekkel, Fisiocrem gyógynövény krém kipróbálással, vérnyomásméréssel, hátnyújtó paddal, SMR hengerrel, hasgéppel, crazy fit vibrációs trénerrel, fitness labda és dinamikus ülőpárna kipróbálásával és ingyenes kineziológiai tapaszolással és egészségtanácsadással - várja az érdeklődőket
  • Az iskolai Kutatók éjszakáján „kipihenhetjük magunkat”, hogy aztán a 2018 m-es lámpás futáson Szűcs Csaba magyar maraton csúcstartóval teljesíthessük a távot iskolánk körül 19:15-kor. „Dress code”: sportruházat és fejlámpa vagy zseblámpa 

Várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel 2018. szeptember 28-án, pénteken az iskola bejáratánál (büfénél) és a sportudvaron 15.00 és 20.00 óra között.

REGISZTRÁCIÓ A KIS KUTATÓK ÉJSZAKÁJA EGYES PROGRAMJAIRA

 

Az alábbi felületen a létszámhatárhoz kötött programokra tudják leadni jelentkezésüket! A regisztráció nem jelent automatikus részvételt. Kérjük, hogy várja meg a szervező kolléga visszajelző e-mailjét, hogy tudjuk-e még fogadni az adott helyszínen. Ha nem marad már hely, ne keseredjen el. Számos egyéb - létszám korlát nélküli - érdekes, izgalmas és látványos programmal várjuk!

FIGYELEM! A KÍSÉRŐK, CSALÁDTAGOK IS 1-1 FŐNEK SZÁMÍTANAK! CSAK AKKOR FÉRNEK BE A PROGRAMRA, HA REGISZTRÁLTAK!

Kis kutatók éjszakája szeptember 28.

Az alábbi programokhoz előzetes bejelentkezés szükséges. Planetárium alkalmanként 60 fő, szabaduló szoba 6-6 fő (betelt!!!), kémiai kísérlet 30, vulkán készítés 20 fő. Válasszanak időpontokat a legördülő listákból!

A Duna-parti lakótelep szívében fekvő iskolánk kulturális és sport központja ennek a városrésznek. Fennállása alatt számos hagyományt teremtett, megalapozta jó hírnevét a városban és annak környékén.  Évente sok-sok szabadidős programot kínálunk, melyekre szeretettel várjuk az érdeklődőket. 

Ebben a befogadó, sokoldalú környezetben, változatos programok hívogató közelségében nevelkednek tanítványaink. Hagyományaink közül kiemelkedik az emelt szintű testnevelést felváltó sportiskolai képzés, az Iskolagaléria, a Kőrösi Napok és Gála, a Városi helytörténeti Vetélkedő, a Városi Néptánc Gála és a testvériskolai kapcsolat a székelykeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskolával. 
Szeretettel várjuk mindazokat, akiknek fontos a hagyományőrzés és az értékteremtés. Kerüljenek beljebb, nézzenek szét nálunk, szerezzenek benyomást iskolánkról honlapunkon keresztül is.

 

Amennyiben egyetértenek nevelési céljainkkal, kérjük, ajánlják föl adójuk 1%-át iskolánk alapítványának.

Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola Közhasznú Alapítvány
Adószám: 19181242-1-13
Természetesen lehetőség van az iskolánkban folyó munka támogatására közvetlen felajánlásokkal is.
Iskolánk számlaszáma: 11742104-20025919-00000000
Eddigi és jövőbeni segítségüket is köszönjük!

Hírek, újdonságok

Junia Brigitta - újabb 1. hely!

2015.02.12 06:17
Junia Brigitta 6.a osztályos sportiskolásunk ismét kiemelkedően...
Tételek: 185 - 185 ból 190
<< 183 | 184 | 185 | 186 | 187 >>