KÖZÉPISKOLAI KÖZPONTI ÍRÁSBELI FELVÉTELI

Tisztelt Szülők!

A Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium kérésére - a szigorú járványügyi szabályok betarthatósága érdekében - iskolánk helyszínt biztosít a 2021. január 23-án lebonyolításra kerülő középiskolai központi írásbelik megíratásához. A SZERVEZÉSI FELADATOKAT A GIMNÁZIUM INTÉZI, SZOMBATON PEDIG ITT A HELYSZÍNEN IS KOORDINÁLJA A TEENDŐKET. Kérjük, hogy a gimnázium honlapján tájékozódjanak a felvételi részleteiről: www.dkrmg.sulinet.hu

Intézményünkben a következő dunakeszi iskolák 8. osztályos diákjai írnak (akik a Radnótihoz küldték el az írásbelire történő jelentkezési lapjukat): Dunakeszi Fazekas Mihány Német Nemzetiségi és Nyelvoktató; Dunakeszi Széchenyi István és Dunakeszi Szent István Általános Iskola.

  • A diákok 9.30-kor érkeznek a Kőrösi főbejáratához - 2120 Dunakeszi, Garas utca 26. (Előtte nem tudunk beengedni senkit. Kérjük, hogy a várakozás során figyeljenek a távolságtartásra)
  • 9.30-kor kinyitjuk a bejáratokat - és lázmérést illetve kézfertőtlenítést követően léphetnek be a felvételiző diákok az épületbe. A SZÜLŐK NEM JÖHETNEK BE AZ ÉPÜLETBE, a belépést követően a diákok nem hagyhatják el az intézményt a szünetben sem, csak a dolgozatok megírása után, a felvételi végeztével.
  • A felvételi alatt (is) kötelező a jáványügyi előírások betartása - a gimnázium kéri a MASZKVISELÉST az egész felvételi alatt. Kérjük ennek tudomásul vételét. 
  • Kérjük, hogy a diákok hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas okmányt (diákigazolvány, személyi igazolvány), kék színű tollat/tollakat.
  • A dolgozatíráskor semmilyen egyéb segédeszköz nem használható - és ez a telefonokra, okosórákra is vonatkozik.
  • Előzetes terem beosztás személyiségi okok védelme miatt nem kerül nyilvánosságra a honlapon. Az épületbe történő belépéskor minden diák tájékoztatást kap a gimnázium igazgatóhelyettesétől és a felügyelő pedagógusoktól.
A felvételiző diákokat nem hagyjuk magukra, a belépéstől kezdve segítséget nyújtunk nekik a tájékozódásban és a tantermekbe történő eljutásban. Bármilyen egyéb kérdésükkel a szervező Radnóti Miklós Gimnázium készségesen nyújt felvilágosítást.
 
Tisztelettel:
Kárpáti Zoltánné

FÓKUSZBAN A KÖZÉPISKOLAI PÁLYAVÁLASZTÁS

A Duna-parti lakótelep szívében fekvő iskolánk kulturális és sport központja ennek a városrésznek. Fennállása alatt számos hagyományt teremtett, megalapozta jó hírnevét a városban és annak környékén.  Évente sok-sok szabadidős programot kínálunk, melyekre szeretettel várjuk az érdeklődőket. 

Ebben a befogadó, sokoldalú környezetben, változatos programok hívogató közelségében nevelkednek tanítványaink. Hagyományaink közül kiemelkedik az emelt szintű testnevelést felváltó sportiskolai képzés, az Iskolagaléria, a Kőrösi Napok és Gála, a Városi helytörténeti Vetélkedő, a Városi Néptánc Gála és a testvériskolai kapcsolat a székelykeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskolával. 
Szeretettel várjuk mindazokat, akiknek fontos a hagyományőrzés és az értékteremtés. Kerüljenek beljebb, nézzenek szét nálunk, szerezzenek benyomást iskolánkról honlapunkon keresztül is.

KLIKK A KÉPRE!

 

   

Amennyiben egyetértenek nevelési céljainkkal, kérjük, ajánlják föl adójuk 1%-át iskolánk alapítványának.

Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola Közhasznú Alapítvány
Adószám: 19181242-1-13
Természetesen lehetőség van az iskolánkban folyó munka támogatására közvetlen felajánlásokkal is.
Iskolánk számlaszáma: 11742104-20025919-00000000
Eddigi és jövőbeni segítségüket is köszönjük!
Flag Counter